***

Ой там, по-за гаєм,
Стелиться туман..
А сердЕнько крає
Світлоокий пан..
Покохав другую, душу загубив..
В зашморгу тугую, долю зачепив...
Розгубились мрії.. Смуток взяв в полон..
А любов, що пірья..як і не було..
Покотилась доля, місяцем за край..
Грай музИка в горі.. Смуток мій співай..
Сіль роз'їла очі..темрява в душі..
Маю тільки ночі,
Щоб писать вірші...
Я тих слів не бачу..ніби навмання..
І його пробаче доленька моя..
За туманом стелиться сива далечінь..
Обіймаю деревце..сердце відпочінь..
Ніби все наснилося.. Марива снують ..
Тільки очі милого
Спокій не дають..


Рецензии