Анастасия Крещенская-Хват Чужие люди

Щось  відбувається між нами:
Чому  в суєтному житті
В нас  єдність тільки між тілами,
А наші  душі –в самоті?

Зігрітись поруч я хотіла,
Забуть про суми всі свої –
Та твОє ж серце вхід закрило
Свого  тепла не дасть мені…

Недружно  разом ми  живемо,
У світі, кожний, у своїм,
Мій  світ й життя – ніщо  для тебе,
І  не цікавлюсь я твоїм…

Хто ми: сторонні люди, птАшки,
Летим врізнОбіч в пустоті?
Тобі близ мЕне  бути важко,
Близ тЕбе важко і мені…

******************************

Отчего так случилось с нами:
В этой суетной жизни большой
Мы едины лишь только телами
И неродственные - душой?

У тебя я хотела согреться,
О печалях своих позабыть,
Но закрытое твое сердце
Неспособно тепло дарить.

Вместе мы, но живем недружно,
Каждый в мире своем,  не любя,
Мне твой мир совершенно чужден,
Мой же мир -ЧУЖОЙ для тебя.
 
Совершенно чужие люди,
Разделенные пустотой...
Как мне рядом с тобою трудно,
Как же трудно тебе со мной...


Рецензии