Любов у кредит

Inspired by: моя самотність в сьогоднішньому дні,
Soul Sister ,самотня фігура на сцені
Ніхто не збирає каміння, хоч, може, і час.
Хтось тихо шкребеться у двері – то наше 03.
Знеструмлюєм ми наші мрії, знеструмлюють нас,
І Хтось, засмутившись, за всім цим пильнує згори.
Простіш купить пива, ніж взяти любов у кредит.
Чорніють потроху легені, чатує зима.
Ти мій власний мачо, а я твій невбитий релікт,
Упертий терміт, що гризе кору світу дарма,
Довбає гранітну стіну – докричатись до всіх:
До недр, до небес, до убитої смутком землі…
Я – ніби знедолений пес, з дому вигнаний пес,
Відбілений гріх, соромливий на чорному тлі.
Ти грій мої плечі, і, може, скасують вердикт
Моєї самотності і безпробудної тьми.
Простіш купить пива, ніж взяти любов у кредит.
Простіш просто спать, ніж сказати омріяне «ми»…
16.11.2012,
20:03


Рецензии