Нежданий гiсть

Мою душу розчулив
Незнайомець ВіктОр.
Щось подібне вже бУло. –
Мабуть, дубль-повтор…

Голос ніжний розлився
По судинах душі.
Краще б він зупинився,
Не творив міражів.

Я стаю вже невільна,
Коли поряд ВіктОр, -
Він напрочуд прицільно
Свій направив курсор.

Я довірлива жінка,
Все сприймаю всерйоз.
Та стелився барвінком
Чарівний віртуоз.

В душу виламав дверці
Самозванець ВіктОр.
Вже жевріє у серці
Почуттів світлофор.

Насолодою вуха
Він мені гаптував.
Ніжність спутала рухи.
Ці ласкаві слова…

Розімліла, щаслива,
Я в осіннім саду.
І з тих пір своє «диво»
За нашийник веду.

Чи й сама полонянка?..
Чар розплутую сіть.
Співа серце щоранку
З солов’ями: «Віть-Віть…»
                16.11.2012р.


Рецензии