Гiмнастика для пальчикiв

Вранці пальчики проснулись
І старанно потягнулись…
Ніби річка потекли,
Наче човник попливли...

Вправо-вліво показали,
Гопака затанцювали…
А тоді обійнялись
І до праці узялись.


Рецензии