Рекв м

Не йди так швидко,
Я скоро буду поруч,
Лиш почекай, бо без тебе так гидко,
Не йди, обіцяю, я скоро буду поруч!

Не тікай від життя,благаю.
Благаю тебе, не тікай!
Ти чуєш?! Я до тебе волаю!
Дурню, не йди, почекай!

Але ти пішов...
Так далеко у похмурий той день...
Прощавай, друже, і нехай твоя кров
З землею зіллється у той нещасливий наш день...

Прощавай...


Рецензии