Victim
давно не приймаю
а чи маю?
Снодійні і щось там для травлення
не маю про них
уявлення
А для серця…
у мене завжди там спокій
і в осені цій глибокій
я не прийматиму ліків
ніколи в житті
я не прийматиму ліків
життя виліковує
життя надихає
я стану підковою
яку хтось знайде на щастя
я стану раєм.
я не прийматиму ліків
ніколи від серця, суму,
занепокоєння.
я маленький
жмуток любові,
принаймні,
я так собі думаю
зцілення.
заспокоєння.
I will never take drugs
life is possible, illness sucks
I will never become a victim.
Я від серця ніколи ніколи
ніколи не прийматиму ліків.
15/10/2012
Свидетельство о публикации №112111407859