Морока

Я кажу Вам: " Добридень!"
Помирає свіча...
Маю в серці Великдень,
Маю свято в очах.

Я з тим святом уперше
На край світу іду,
Де, можливо, не вмерши
Вхід до раю знайду.

Буду мати мороку:
А чи в тому раю
Ви подивитесь збоку
На загибель мою?!.


Рецензии