Нагiдки

Букетик квітів жовтих на столі.
Маленька,чисто прибрана, кімната,
Не бігають онуки тут малі,
Давно немає вісточки від брата.

Забігла вранці подруга на чай
І заніміла, дивлячись на квіти.
-Хто він?-Не муч,скоріш розповідай!
-Все розкажу.-Та й де тебе вже діти.

І полилася розповідь п'янка
Про нього: і які у нього очі,
Де він живе і зачіска яка,
Коли пішов-уранці,чи впівночі?

Щебече господиня залюбки,
Розповіда все чисто по секрету...
Лиш не сказала,що ці нагідкИ
Купила, як ходила по газету.

І вже вночі,залишившись одна,
Сльозам гірким дала нарешті волю.
Приснився він,два келихи вина,
І нагідки розсипані по полю.


Рецензии
ОЧЕНЬ, ОЧЕНЬ КРАСИВО.

Людмила Стременовская Полищук   16.03.2013 09:50     Заявить о нарушении