Не болейте! , на укр языке!
Не хворійте!
Не бажаєте хворіти
на свинячий брудний грип?
Завжди мийте руки з милом,
щоб до вас він не прилип!
Їжте більше – вітамінів
і цибульки з часничком,
одягайтесь по погоді,
грип здолаємо гуртом!
Не дай Боже, захворіли,
в ліжко ляжте аж бігом,
і вживайте – мед із чаєм,
або мед - із молоком!
Свидетельство о публикации №112111310714