13. 11. 12. stairway to heaven c
і знову повертається туди,
звідки не повернеться "сходами до раю",
забути мені треба, забути назавжди.
усе потрібно смерті придавати:
забуті ті думки, картини зниклих днів,
всі погляди, слова, дівочі аромати -
усе повинно зникнути в вогні.
і, може, лиш тоді, знайду я свою долю.
спіймаю за хвоста, як птаха, і тоді,
я може, і укриюся від полум'я і зною,
де тліють всі недопалки вчорашньої війни.
Свидетельство о публикации №112111310052
Глеб Лсд 14.11.2012 02:16 Заявить о нарушении