10 ноември

Какво празнуват "демократите"?
Отечеството разориха!
Отново на Гаврош сме братчета,
а милиарди присвоиха!

Строят хотели по морето те
с парите гладни на бедняка.
А сиромасите-Андрешковци
Месия все напразно чакат.

За тази роля кандидатите
подреждат бюлетини дълги,
за да живеят пак в палатите.
Кога от там ще ги изпъдим?

Днес нищо свое вече нямаме.
Не ни останаха светини.
За сребърници се продаваме.
Прости ни, Господи! Прости ни!

Вървиш пак край витрини лъскави,
благата им не помирисал.
Поспреш, погледаш, па въздъхнеш и...
А хлябът ти - горчив и клисав.

Горчи дори и слободията,
да лаеш колкото си искаш,
щом празна лъсва се чинията -
за "черни дни" стотинки стискаш!

След гурбетчиите, гей-парадите
семейство здраво не остана.
Пред мен - могилата на дядо ми -
кървяща огнестрелна рана.

И докога ще ги разстрелвате
за чистия идеализъм?!
Не ще им Вярата отнемете
в ЕДИННИЙ СВЕТЪЛ КОМУНИЗЪМ!

Редът световен геноциден е –
на глобализма рожба черна.
С аршин фалшив, фашизоиден днес
тук свободата се измерва.

„ – Да учи в САЩ и дъщеричката
в престижен университет замина.
Успее ли, родата, всичката,
безгрижни чакат я години!“

И майки хвалят се,и бабите,
от гордост даже се прехласват
но в този унес все забравят, че
и гробищата се разрастват...

И мащеха е за децата ни
така мечтаната Чужбина,
а Бащино огнище, святото,
по своите чеда изстина...

С лица лукави днес, предатели,
пред Луцифер сте в поза „партер“.
Какъв ли избор ни оставяте,
освен да грабваме тояги?!...

Какво, хиени, пак празнувате?!
До смърт оглозгахте страната!
„Демократичен“ роб събуди се
народът ни след тази дата.

12.11.2012г.

*10-е ноября 1989г. - в Болгарии был разрушен социализм и болгарское государство перестало быть суверенном. Начался т.н.переход к демократию. В этот день каждый год т.н. "демократы" отмечают как праздник освобождения от тоталитаризма.


Рецензии