Носити окуляри мушу
Носити окуляри мушу,
Бо в цьому виникла потреба,
Та навіть у малій калюжі
Я бачу не багно, а небо...
У кожній росяній краплині
Я бачу всесвіт, зорі й хмари,
Щоб це розгледіти людині
Не треба мати окуляри.
2007 р. Польша. м. Глівіца.
Свидетельство о публикации №112111211057
Морозовлит 08.05.2013 15:56 Заявить о нарушении