З святом батька!

Летять до сходу птахи - журавлята
" Щасливої дороги " - їм скажу!
Сьогодні чоловіче свято тата -
Я поздоровить всіх батьків із ним спішу!

Як зобов'язані ми їм за теплу хату!
За розуміння і любов, за доброту!
Без батька, чого варта, навіть, мати?
Із справжнім - як видать її красу!

Які щасливі діти, як є тато -
Навчить в житті усьому доладу!
Він вміє посварить і приласкати.
Він захистить і відведе з сім*ї біду!
               
                11. 11. 2012р.


Рецензии