Тече рiчка попiд гаем

                Тече річка попід гаем,
                А куди? Не знаю...
                Чому щастя я не маю?
                Якого чекаю?

                Скільки років промайнуло,
                А я ...все чекаю.
                Мене щастя  проминуло,
                А чому  не  знаю.

                Тече річка невеличка,
                В далечінь прямуе,
                Мое серце тебе кличе,
                Тільки ти не чуеш.

                Щастя чуе, чи не чуе,
                Та все не приходить.
                А недоленька ночуе,
                І завжди знаходить.


Рецензии