No smoking

Стоїть брюнетка у пиці цигарка
На вигляд вродлива, пускає крізь кільце хмарку
Митєво зіпсувалась думка
Мов куля влетіла до вільної лунки

Виникає бажання затушити в обличчя
Цигарку що увійшла в улюблну звичку
Нехай зилишиться рельєфний рубець
Одумайся, ти ж не зі стада безголових овець

Увійшло в моду, зайнятим ротом хизуватись
Колись було по іншому, із недопалком доводилось ховатись
Стало дозволено
На загал виносити те що приносить задоволення

Виплюнь з ротика
А то чоловіки можуть запропонути пальчика
Залиш манеру хвойди
Нікотин з лайном вийде

No smoking
Забудь чорний допінг
Це означає не смоктати
Тобі ще народжувати маляток


Рецензии