ДиндРайРий Е в нас!

Одномаш Машый драйм у срачах

Да мы тута шо, ны в парадку?
И а ны з Марыся, ты ж бач,
Ны можыма справицц?
Да, ха! Дин-дон-лад!..

О так в нас в минта болыть голова, шо ты шэ й в дывках.
Одни мы прет страшны бока дзейСвиЦельнаСцяв Ш.
И в муках проекТав таваРышав рад метро чыняць вамп.

Мы зара тут во накидаЯм вам ям Б щэ штук з дватц!
А ты выгреБай-ка
Байрам гонды наш.

Да вот…шо про ша там?
Да, га, гонды вжа
НароДна охГлахСКА про СКАзы дид Васьк Ш!

Обрис, мол, татарын
ПохЛехЩый исьЛам вш.
Да й дурыць дивЧахТогк…в митРах.

Да, вот, понарафыв
Фсих скубаты Ш дарм:
То дай молочка мни вш за еблычка смачн, то, да, за дрова й
Ны й грама й ны й масьль.

ПробЛемы ж рышае
Ув СМИ дядя Сашк: от на вам вода, бач, завСИМ быс затрат.
И вси, ХИ, колодяз смирдзяць.

Пуи ****уна Ж, етвызянк!
Хай травлять поля химиКальм.


Рецензии