Мои роздумы над чорнымы норкамы

Хто Козы, а хто дэ ОхотНикы вш?..

Моя любоф неодолима.
Й нымае ныц увжэ ж ув дида.
А ны рубашк пыродынусь.
От пак Ярусь.

То я тут зарэ йду на куфню, х!
Я зарэ от зализу в дупу ш,
Шоп но ш пушку п да ухщыкнуць.
Як тяшко, как ты нуль!

Я наготовы. Йиду ф город!
От лисапета зарэ в воздух.
Я очэнь развитый лопух!
Но шось прыдурок чуць. – И шо то мни тут хтоСИК в морДух…
Я шо, ны вартый навыть комнат?
Такый, ну, шоп ув цэнтры вуш
Кровать. Как ву, Х, Стрыльцук.

И шо шукатым я в Яновы.
Я ж надто добрый всим Коровам.
И навыть Козы ждуть Тигрунь. – О! Да! Коблех мий тухт!
Ек скажэць Лошадзь-Вуж. –

Киян тут во вжэ й влад собрафси, Х.
Кентавра завшы так всэ вабыць!
Ну, то на сцэны трэ блисНуць,
То хоть язык кому вш п. –

И от за гэтэ й пострадалый. –
Да нычого! Мы всэ ж ыстрада? –
И экстраОрдирНарний пут ужэ сидит ф шызуф.

О так от шэпчэ вэчор с ветер ж.
Наверно, ты дружок поэта?
Ну, шо тут во кала пычи
Но вш гушыщ трэ сфуи. Всё шось змывае-шкрэпчэ-крэкчэ:
А! Майка летня тэпл!..

И от ужэ и поясныця
Та самая, шо ж дэсь прыснылась.
Нормально чорны почкы в пукч!
Но гэто ж ктось с Хайкув? Пузан ж! Вылызный кунь.

О, трэ найты шэ гэткый друх!
Рас-рас – Васько! К ментувк!  И от…нора…павук. Омоновцы впызьдзюр!
Подушку на мордуль. Здыхай! Рас шутьш.

Да! Было дило в Буца-Шмило.
Усэ грымило и кыпило вж,
Ек як каксь, ох, ны вспив ий пёрд, как, ну, какнули скуньсь. –
Бо ж, колы ты идэш спроть витра,
То хоть шо влад хоть вытрась фш. 

Бо й вдуе фсекый гусь,
Колы ты трапку сь в МУСь.
Да й мусор шо, на нуч? Ты выбравСиль на двир К?
Козлы Ж дадуть травы.

У опшым, сыдымо вжэ тыхон.
Ныхай вас нимцы люблять з видьмы й!
Колы мы но дэ ко двору, ек Ек вжэ начэку, ф. Кунак но з Власовцюв
Шэ любыть слушать музь. Да ны дыркач Валюх.
Рышають Горбачук! Инэссы с пузьк!

ДырэкТур дулжын буть ны Куц!
А вризаты заслужн.
Ну-ну…
Данэйко, згынь липш с музыкой. Над должнысьць ШыйЛягу Ш. Ну, й тут скры…пичны клюц.
Шоь значэ: Фэ капут!

О так от мяхкэ в скулк.


Рецензии