Лиш один
коли один серед людей,
ти мчиш вперед до тої цілі,
що тмарить розум, світ ідей.
Усі кричать, що ти бездарність,
і місце твоє десь на дні;
та ти біжи, як маеш сили,
сьогодні, завтра і завжди.
Тебе тепер не зупинити,
і часу гаяти не слід;
життя всіх ставить на коліна,
та лиш один встає із них.
Свидетельство о публикации №112110901147