Парасоля

Чи думаєш ти про мене,
Коли на вулиці дощик?
Шукаєш мою парасолю зелену
У натовпі перехожих?

Чи краплі малюють на вікнах,
Як у пісні, тобі мої риси?
А я до самотності досі не звикла,
І ти мені знову наснився…

Байдуже: гроза то чи злива,
Та я беру парасолю
І знову шукаю тривожно очима
Тебе… і ту, що з тобою.


Рецензии