Дигили игулра

Хlябра дахъол дигяхъис,
Гушил койс беркон ана,
Гьанна дигlям хlадирис,
Дия  диги  хlакела.

Вай аман укlахъуле,
Хlаке дия дигили,
Дия чархра игуле,
Дурес хlавруй дигайни.

Дердибил мура угъар,
Берхlили дяхъибхlале,
Уркlира гьалак бурар,
Хlу ке хlараибхlале.

Мурала бижагъ иго,
Ишбишка лабкахъале,
Адамла чурхре иго,
Дигила иза берхоле.

Хlябра цlакьле тlарукlус,
Хlу кераэс дигуле,
Хlу лерила ну вашус
Шак рикесбес хlу иле.


Рецензии