7Я кв! ток
Ой квіточки прощайте ж любі ви.
Зірву чотири - буде чотирня,
А п'ять зірву - то буде вся сім'я.
Я п'ять квіток додому принесу
Поставлю в вазу - наведу красу.
Недовго будуть око милувать
Бо їм життя у вазі доживать.
Зів'яне, засохне серце квіткове
Коротке дав Господь життя таке.
Не рвіть квіток, благаю вас, прошу.
Нехай живуть і дарять нам красу.
1999р.
Свидетельство о публикации №112110707329