Весняний веч! р

Все що прекрасне навкруги,
Я покладу в свої рядки.
Вода хлюпочеться в ставку,
Садки буяють всі в цвіту.
Зійшла вечірняя зоря,
Стомилось сонце, й догоря
Вже день вчорашній... Спочиває...
Вечір на землю спадає,
Все вкутує в чорне сукно...
Ніч... Зорі... Темно...

                2004р.


Рецензии