Пагорб слави

Пагорб Слави.Вічний вогонь.
Спочивають загиблі солдати.
Мамо рідна! Боже боронь,
Повернути часи ті прокляті!

Спочивають вже вічно вони,
За майбутнє життя віддавши.
Ми не хочемо більше війни,
Ні сьогодні, ні завтра, ні завше.

Президенти, прем'єри агов!
Ви послухайте з уст дитячих.
Ми не хочемо жахів знов!
Хочем в мирі жити й навчатись!

                2003р.


Рецензии