Дядько з См! ли
Та такий чудний якийсь,
Він сказав мені не сміливо:
"Напиши про мене вірш."
Написати на замовлення?
Це прохання не просте.
Та отримаю задоволення
Напишу про дядька все.
Знаю що зовуть Миколою,
І душею добрий він.
Сивина лягла на голову,
Має гарних двух синів.
До роботи скаженющий він,
Все в його руках горить.
Та якби іще покинуть зміг
Люльку та горілку пить.
2000р.
Свидетельство о публикации №112110706267