М й непохитний, змучений народе

Мій непохитний, змучений народе,
Коли нарешті замість сірих фарб,
Кольори щастя знов будуть у моді,
У кожній хаті, біля рік і дубрав?

Коли, коли, як хочеться побачить,
Усміхнені обличчя українців скрізь.
Невже вкрай важко бути зрячим,
Невже так складно впанувати злість?

Колись над нами сонечко засяє,
І в нашу честь співатимуть слов'ї,
Ми того варті, і ніяка зграя,
Не відбере в нас - волі і землі!


Рецензии