Майстер
Стільчика маленького.
Взяв у татка молоточок,
Й гвіздка дебеленького.
Дощечки він приміряв,
Прикладав щось, мучив.
По гвіздочку не попав,
А у пальчик влучив.
Губинятко закусив,
Квилить наш маленький.
Допомоги не просив
Ні в тата ні в неньки.
Що ж поробиш що гвіздочок
Був дуже маленький.
А у нашого синочка
Пальчик дебеленький.
2002р.
Свидетельство о публикации №112110704502
Если мал ты - то не чудо!)))
ДОБРЕ!
…
☼
((':'))
Алма-Ата
Евгений Глебов-Крылов 07.11.2012 14:41 Заявить о нарушении
Яна Ковалева 07.11.2012 14:48 Заявить о нарушении