Завесн! ло

Зашуміло, зараділо,
Задзвеніло, зеленіло.
Засіяло, заіскрилось,
Засміялось, засвітилось.
Забрязчало, загуділо,
Засівалось, зарясніло.
Закрутилось, загойдалось,
Загравалось, закохалось.
Знову все защебитало,
В грудях серденько забило,
Душу всім нам звеселило.
Зрозуміло, завесніло!

                2000р.


Рецензии