Ск! льки ж я проспала ранк! в

Я хочу прокинутись зранку,
Й навстяж розпахнути фіранки.
Вдихнути оту прохолоду,
Ввібрати весняную вроду.
Народження дня хочу бачить,
Набуде усе своїх значень.
І сонце вогненнії стріли
На землю жбурне що є сили.
Прокинеться гордо ліщина,
В гаю заспіває пташина,
Розправить листочки травиця,
Як гарно на все це дивиться!
Земелька потягнеться ліньки,
Я наче гортаю сторінки,
І в мене відкриті фіранки,
А скільки ж проспала я ранків!

                2003р.


Рецензии