Д! алог

- Навіщо пташині крила?
- Щоб високо в небо літати.
- Навіщо людині серце?
- Щоб мріяти і кохати.
- А що ж для пташини небо?
- Без неба вона загине.
- А що для людини кохання?
- Без нього життя швидко плине.
- А що то такеє крила?
- Пташині без них не літати.
- А що ж то таке теє серце?
- Без серця нам не кохати.

                2002р.


Рецензии