***

Я хочу бути дівчинкою в червоних конверсах.
Хочу жити в центр Львова і купляти собі каву по дорозі у видавництво.
Хочу, щоб мої скарбнички були забиті прикрасами з совами, а на смарагдових шпалерах у кімнаті виселі чорно-білі зображення великих міст. Я хочу вікна на всю стіну і різнокольоровий MP3, щоб вмикати лаунж і насолоджуватись красою ночі, сидячи на підвіконні. Хай я банальна у своїх мріях, та що поганого у цьому?
Я планую жити у гармонії з душею, незважаючи на критику оточуючих. Проте, з роками починаєш розуміти важливість власного комфорту і ставити на другий план точку зору тих, хто не чує мелодію твоєї душі.
 


Рецензии