Музика Генiя-Природи
Він співає стиха листям і дощем.
А зима про що нам розповість? –
Про крижані прикраси на деревах.
Весна дзвенить-співає коханням і життям,
Струмками, пролісками, зеленим шатром.
А літо – духмяністю і прохолодою лісів,
Гарячим сонцем і мрійливим ставом.
Усе співає і живе!
Змінюється – і залишається незмінним…
Природа – геніальний музикант.
Вона натхненно грає симфонію всесвітню.
Свидетельство о публикации №112110607452