Я буду

Я буду твоєю ковдрою.
Пензлем твоїм і фарбою.
Я буду твоєю дорогою.
І стану твоєю кармою.

Я буду твоїми мольбертами
Малюй на мені тепле літо
Або твоїми конвертами
Що летять в усі сторони світу

Я буду твоїм подарунком,
І буду всім тим, що захочеш
Я стану надійним притулком
Для тебе, якщо прошепочеш.

Я буду твоєю відвертістю
Що манить ночами глибокими ...
Але ми обмежені смертністю
Залишимось поодинокими.


Рецензии