Гiмнастика для тiла

Вправо голову і  вліво
Нахиляєм неквапливо
Шию також розминаєм,
В різні боки повертаєм!..

Тулуб вправо, потім вліво
Повертаємо грайливо
Крутимо і обертаєм
Прогинаєм,   нахиляєм…

Ручки вгору, аж до неба!
Обійняти світ нам треба!
Ще раз вгору потягнулись
І до сонечка всміхнулись!


Рецензии