В деревне

Усе в селі на славу!
 Простий селянський люд.
 Ой, як в селі цікаво!
 Не ходить тут верблюд,
 Зате оно конячка
 Одна, і дві, і три.
 Везуть собі в візочку
 Дрівця, сінце, плужки.
 Метро тут не побачите,,
 Зате є трактори.
 А як на поле вийдете,
 Й загляньтесь навкруги
 Сівалки і комбайни
 Тут день у день гудуть.
 Щось сіють, щось збирають -
 То хліборобський труд.
 Ось тітка шляхом чеше,
 А щоки аж горять!
 За нею з пасовища
 Йде череда телят.
 Ось дядько йде пихатий,
 А пузо - як гарбуз.
 А край села на хаті
 Вмостився чорногуз.
 І так в селі цікаво,
 Й за вуха не відняти!
 Та все одно не проти
 Я в місті проживати!

                2001р.


Рецензии