***
І шелест трав і трелі солов'я!
І я пишаюсь, вийдучи на ганок,
Що все навколо - це моя земля.
Земля художників, письменників, поетів -
Це батьківщина видатного Кобзаря.
Миттєвості низьких падінь й високих злетів -
Найкраща українськая земля!
Я буду пестити, леліяти, кохати
Промінчик світла в непрогляднії пітьмі
Бо Україна - то є наша ненька, мати!
І як нікому зрозуміло це мені.
Маленьке серце прагне допомоги,
Як спраглий прагне крапельки води,
Щоб тільки не зійти мені з дороги
Яка веде в широкії світи.
2000р.
Свидетельство о публикации №112110605683