Тобi..
В Чужих руках кохатиму тебе,
Жорстоко доля нас заполонила
I не залишишся тобi пора вже йти
В моIх сльозах кришталь тiеI правди,
Що дощ i вiтер на шляху у нас
Чи нам здолати ланцюги печалi?
Чи ми вирiшуем? Чи може хтось за нас?
Тобi пишу крiзь темряву i ночi
Тобi пишу крiзь бiль в моIй дущi
i з вiтром я з дощем до тебе лину
Та знаю ,чую осiнь каже-Нi.
Свидетельство о публикации №112110603291
Михеенко Инна 06.11.2012 15:37 Заявить о нарушении
Богдана Князева 06.11.2012 15:49 Заявить о нарушении