Знiмае з лiт мою утому

В село приїхав я додому,
Бузкові китяги не в снах.
Бентежать душу, як ніколи,
Бентежать душу, як ніколи,
Дарує їх мені весна.

Приспів:
 А бузок мене чарує,
Цвітом в душу  чари ллє.
Бо в селі найкраще чую,
Юнь й дитинство золоте.

Уперше взнав своє кохання,
Любов водила за село.
Духмяні ранки зустрічали,
Духмяні ранки зустрічали,
З бузком весною  розцвіло.

Спішу і нині я додому,
Коли бузок уже цвіте.
З життя знімає мою втому,
З життя знімає мою втому,
Моє дитинство золоте.


Рецензии