Лiтнiй дощ

Cхилилось небо хмарами на гай.
Шмагають землю грози блискавками,
І вже співає пісню водограй,
Йому лиш зрозумілими словами.

Шумить потік,біжить стрімка вода
Через городи,далі між садами.
Будує міст веселка молода
Над, вмитими рясним дощем, полями.

Ще дощ періщить по густій траві,
Горохом тарабанить у віконце,
Та вже кружляють ластівки вгорі
І вигляда з-за хмар яскраве сонце.

Гудуть над конюшиною джмелі,
Грім прогримів,мабуть то вже останній,
Дощ прошумів.Як гарно на душі.
Нарву ромашок, віднесу коханій.


Рецензии
НУ ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛОСЬ. ПРЕЛЕСТЬ

Людмила Стременовская Полищук   16.03.2013 09:36     Заявить о нарушении