Anam susanda, susuyorum bende...

ANAM SUSANDA,SUSUYORUM BENDE,
KALBIMI AGLATAN OVUTAN OLMUYOR,
GUN SECIP,YER SECIP,BIR AV PUSURUM,
INAMSIZ AVCIDAN AV UDAN OLMUYOR....

ANAM SUSANDA,SONUR HISSLERIM,
ISHIGI KESILEN BIR EV GIBI,
SOHBETIM CEVRILIP SOHBETE DONUR,
ELDEN  ELE GEZEN BIR SEPET GIBI....

ANAM SUSMA SEN,SUSDURMA IRADENI,
BENIM HER ZAFERIM SENINKI OLUP,
DEME KI SACIMA SEPELENIP DEN,
HAGLE BU DUNYADA COK ISHIM KALIP...

ANAM SUSANDA,SUSUYORUM BENDE ...


Рецензии