Български Ебрев
събудих се на тавана мила
с врабченце в шепата а ти
навярно си обличаше детето
а те- но пък помислих та
си имам в джоба 20 стотинки
на 52 години съм
най вероятно утре ще вали
илюстр мария ева яна
Свидетельство о публикации №112110505238