Стих для Мариамь
Моя люба внучка,
Як же не радіти?
День - Народження твоє...
Підростають діти...
Хай лунає всюди
Твій дитячий спів.
Хай радіють люди,
Хто тебе зустрів.
Хай твоя усмішка
Веселить серця,
Щоб хвала лилася
З землі до Отця.
За твоє серденько,
Що повне доброти,
Дякували рідні,
Що щаслива ти.
Свидетельство о публикации №112110405775