Бiгборди

I полюси дистанцію тримали,
Розходились і плутались думками,
І хмарність мовами посунула навали,
І блискавиці із зірниць – вогнями.
Що вродить після виборчих дощів?
Чи зійде сонцем осяйним добробут?
Багато Вас, з подобою месій –
Бігбордів обідраний спогад.


Рецензии