Я був сл пим

я колись був неначе сліпий
не бачив смутку та болю
але якось я це відкрив
та охрестив любов"ю

ігнорував прохання про допомогу
жив у своєму якомусь світі
я не бачив ту сумну дорогу,
що для мене зараз відкрита


Рецензии