Не так...

Колишніх так не залишають:
не так стоять біля дверей,
Не так цілують, обіймають,
І не такий погляд очей...
Минуле так не забувають:
Не так мовчать серед ночей,
Не так ллють сльози за любов`ю,
Не забувають склад речей...
Теперішніх так не кидають:
Не так стоять біля вікна,
І про любов так не згадають,-
Любов одна, - вона одна...
Майбутнім боляче не роблять:
Вони беззахисні, як лід,
Їх так ніхто не ображає,
Не бачить ніхто їхніх сліз...
Колишніх так не повертають:
Не кажуть "Я тебе люблю",
Їх тільки пошепки благають,-
За це завдячують життю...
Життя так просто не калічать:
Не так живуть у світі цім,
Життям так просто не жартують,
Не можна гратися із ним...
Колишніх так не залишають:
В альбомі фото всі не рвуть,
Останнє слово так не кажуть,
Щоночі вголос не ревуть...


Рецензии