Без Тебе

Знову дихати щось заважає,
Мабуть біль і гіркота сліз,-
Все набридло і вже так дратує
Без коханих привітливих рис.
Знову дощ за вікном тихо плаче,
І скасовує плани мої,-
Я не можу спокійно вже спати,
І не можу літать подумки.
Знов мороз на вікні щось малює,-
Може бути портрет,любий, твій;
Знову дихати щось заважає,
Заважає мені мріяти...


Рецензии