Осiнь

Бринить прозора далечинь,
В повiтрi листя вальс кружляє.
Неначе вогнище палає
Розпечена небесна синь.

I шириться в усi боки -
На лiс, на поле, на жнива
Те полум'я, що у вiки
Чарiвна осiнь пролива...


Рецензии