оголен проводи

торкаючись пальцями оголених проводів
наших сплетених нервових систем,
дочекаємось першого снігу і холодів,
заповнимо алкоголем нутро пусте.

вириваючи з коренем ночі і дні,
стерши пальці у кров об комп"ютерну клаву,
стрінемось може колись уві сні,
зігравши з реальністю у "лава на лаву".

уві сні рознесемо дощенту всі мури,
зануримось в море, злітаєм на Марс...
та реальність з її білокурим Амуром
доводить, що обставини все ще сильніші за нас.


Рецензии