Осень, осень!

Autumn, autumn!
 The musician under leaf fall rustle,
 Relieved nature from boredom.
 Music for us sounds from garden,
 The sounds of magic beauty Flow.

 -*-*-*-

 Осень, Осень!
 Музыкант под шорох листопада,
 Избавил природу от хандры.
 Музыка для нас звучит из сада,
 Льются звуки волшебной красоты.


Рецензии