Red fire I wipe out the mountains of rubbish, igno

Red fire I wipe out the mountains of rubbish , ignorance,
I am a Buddha Insight I'm your refuge,
I do not bear the sensual pleasure
The load is not to be judged by itself , it narrowly.
I clean Mind I Karmapa Кенно,
I Матрейя a new Era of the window.
Красным огнем я стираю горы хлама , невежества,
Я Будда Прозрение я ваше прибежище,
Я не несу чувсвенных удовльствий
Нагрузку не надо судить по себе , это узко.
Я чистый Разум я Кармапа Кенно,
Я Матрейя новой Эры окно.


Рецензии